ARBEIDSRECHT EN SAMENWERKINGSSTRUCTUREN

Wij adviseren ondernemers in hun relatie met werknemers, met zelfstandige dienstverleners en met de overheid. Wij adviseren ook kaderleden bij onderhandelingen en geschillen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Onderhandelen en opstellen van arbeidsovereenkomsten en alle gerelateerde documenten (vb. social media policy, carpolicy, compensation & benefits plan…)
  • Due diligence bij overnames
  • Implementeren nieuwe wetgeving mbt bv. whistleblowers (integriteit en klokkenluiders)
  • Onderhandelen en opstellen van samenwerkingsovereenkomsten met freelancers, directieleden of dienstverlenende ondernemingen (vb. handelsagenten…)
  • Onderhandelen en begeleiden van individuele of collectieve ontslagen en verbrekingsovereenkomsten (vb. bijzondere ontslagprocedure beschermde werknemers)

Onze Expert

Kristof Sallet

Arbeidsrecht & Bouwrecht

Bekijk andere Expertises:

Vennootschapsrecht § M&A

Als juridische zakenpartner begeleiden wij ondernemingen bij hun mogelijke expansieplannen of desinvesteringen en het opzetten van de gewenste structuur, alsook bij het eventueel liquideren van vennootschapsentiteiten.

Lees Meer
technologierecht

Technologierecht (IP, IT & Privacy)

Wij bieden gespecialiseerd juridisch advies op het vlak van informatietechnologie (IT), privacy en gegevensbescherming (GDPR) en de commercialisering van intellectuele eigendomsrechten.

Lees Meer
bouwrecht white

Bouw en aanneming

Wij hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van complexe aannemingsdossiers. Wij bieden juridische bijstand op maat in uw relatie met alle bouwactoren, zowel tijdens onderhandelingen vooraf als bij eventuele geschillen nav het bouwproces.

Lees Meer

Uw partner voor juridische strategie

Dankzij Peak Legal kan je doelgericht en juridisch efficiënt ondernemen. Eén mail of telefoontje van ons kan al wonderen doen in een complexe zaak.

Contact