BOUW EN AANNEMING

Wij hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van complexe aannemingsdossiers. Wij bieden juridische bijstand op maat in uw relatie met alle bouwactoren, zowel tijdens onderhandelingen vooraf als bij eventuele geschillen nav het bouwproces.

bouwrecht white

Wij bieden bijstand en advies in:

  • Het onderhandelen en afsluiten van vastgoed- en bouwcontracten
  • Het structureren van bouwprojecten met op maat gemaakte overeenkomsten (tijdelijke samenwerkingsverbanden, SPV’s…)
  • Gerechtelijke procedures en waar mogelijk Alternative Dispute Resolution (bemiddeling, onderhandeling) nav bouwgeschillen, aansprakelijkheden (ABR, tienjarige, vertraging…)
  • Zekerheidsmechanismen en bescherming tegen financiële bouwrisico’s

Onze Expert

Kristof Sallet

Arbeidsrecht & Bouwrecht

Bekijk andere Expertises:

Vennootschapsrecht § M&A

Als juridische zakenpartner begeleiden wij ondernemingen bij hun mogelijke expansieplannen of desinvesteringen en het opzetten van de gewenste structuur, alsook bij het eventueel liquideren van vennootschapsentiteiten.

Lees Meer
technologierecht

Technologierecht (IP, IT & Privacy)

Wij bieden gespecialiseerd juridisch advies op het vlak van informatietechnologie (IT), privacy en gegevensbescherming (GDPR) en de commercialisering van intellectuele eigendomsrechten.

Lees Meer

Arbeidsrecht en samenwerkingsstructuren

Wij adviseren ondernemers in hun relatie met werknemers, met zelfstandige dienstverleners en met de overheid. Wij adviseren ook kaderleden bij onderhandelingen en geschillen.

Lees Meer

Uw partner voor juridische strategie

Dankzij Peak Legal kan je doelgericht en juridisch efficiënt ondernemen. Eén mail of telefoontje van ons kan al wonderen doen in een complexe zaak.

Contact