Bouwrecht

Wij hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van complexe aannemingsdossiers. Wij bieden juridische bijstand op maat, zowel tijdens onderhandelingen als bij procedures.

bouwrecht white

Als juridische zakenpartner begeleiden wij ondernemingen bij hun mogelijke expansieplannen of desinvesteringen ((vendor) due diligence, corporate finance, debt & equityfunding, debt restructuring…) en het opzetten van de gewenste structuur (venture capital structuren, joint ventures…), alsook bij het eventueel liquideren van vennootschapsentiteiten.

advocaat vacature
advocaat vacature

Wij staan de ondernemer bij in alle stappen van de transactie, scheppen het juiste kader en draften en onderhandelen alle benodigde transactiedocumentatie. Alles om op een vlotte maar juridisch onderbouwde manier het doel te bereiken.

Uw partner voor juridische strategie

Dankzij Peak Legal kan je doelgericht en juridisch efficiënt ondernemen. Eén mail of telefoontje van ons kan al wonderen doen in een complexe zaak.

Contact

Bekijk andere Expertises:

vennootschapsrecht

Vennootschapsrecht § M&A

Als juridische zakenpartner begeleiden wij ondernemingen bij hun mogelijke expansieplannen of desinvesteringen en het opzetten van de gewenste structuur, alsook bij het eventueel liquideren van vennootschapsentiteiten.

Lees Meer
technologierecht

Technologierecht (IP, IT & Privacy)

Wij bieden gespecialiseerd juridisch advies op het vlak van informatietechnologie (IT), privacy en gegevensbescherming (GDPR) en de commercialisering van intellectuele eigendomsrechten.

Lees Meer
arbeitsrecht

Arbeidsrecht & structuren van samenwerking

Wij adviseren en verdedigen werkgevers en kaderleden.

Lees Meer