Technologierecht(IP, IT & Privacy)

Wij adviseren ondernemers en investeerders bij de financiering van start-ups, scale-ups en mature technologiebedrijven, en begeleiden hen verder in hun commerciële groei.

technologierecht

Funding

Wij treden op voor zowel ondernemers als investeerders en begeleiden hen in de juridische afhandeling van funding transacties (kapitaalverhogingen, convertible loans, enz.). Onze jarenlange ervaring in juridische dienstverlening aan innovatieve bedrijven in onder meer fintech, IoT en blockchain technologie zorgt voor toegevoegde waarde in de onderhandelingen.

Commercial IP § IT contracts

Wij helpen techbedrijven bij het onderhandelen en opstellen van complexe commerciële transacties, regelingen rond het gebruik van intellectuele eigendomsrechten en andere ICT-contracten (zoals licentieovereenkomsten, SaaS contracten, distributie- en reseller-overeenkomsten, OEM-overeenkomsten, verkoop- en leaseovereenkomsten, enz.).

Privacy

Wij adviseren en begeleiden bedrijven op het vlak van privacy-wetgeving (GDPR), en werken pragmatische oplossingen uit om aan de complexe regelgeving rond de verwerking van persoonsgegevens te voldoen.

Onze Expert

Pierre Van Hoorebeke

Technologierecht

Bekijk andere Expertises:

Vennootschapsrecht § M&A

Als juridische zakenpartner begeleiden wij ondernemingen bij hun mogelijke expansieplannen of desinvesteringen en het opzetten van de gewenste structuur, alsook bij het eventueel liquideren van vennootschapsentiteiten.

Lees Meer

Arbeidsrecht & structuren van samenwerking

Wij adviseren ondernemers in hun relatie met werknemers, met zelfstandige dienstverleners en met de overheid. Wij adviseren ook kaderleden bij onderhandelingen en geschillen.

Lees Meer
bouwrecht white

Bouwrecht

Wij hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van complexe aannemingsdossiers. Wij bieden juridische bijstand op maat in uw relatie met alle bouwactoren, zowel tijdens onderhandelingen vooraf als bij eventuele geschillen nav het bouwproces.

Lees Meer

Uw partner voor juridische strategie

Dankzij Peak Legal kan je doelgericht en juridisch efficiënt ondernemen. Eén mail of telefoontje van ons kan al wonderen doen in een complexe zaak.

Contact