Vennootschapsrecht § M&A

Goed juridisch advies is bruikbaar juridisch advies. Vanuit een gedegen kennis van de wet gaan wij verder: wij verzoenen juridische uitdagingen met een commerciële, financiële en operationele context. Zo creëren wij oplossingen.

Als juridische zakenpartner begeleiden wij ondernemingen bij hun mogelijke expansieplannen of desinvesteringen ((vendor) due diligence, corporate finance, debt & equityfunding, debt restructuring…) en het opzetten van de gewenste structuur (venture capital structuren, joint ventures…), alsook bij het eventueel liquideren van vennootschapsentiteiten.

Wij staan de ondernemer bij in alle stappen van de transactie, scheppen het juiste kader en draften en onderhandelen alle benodigde transactiedocumentatie. Alles om op een vlotte maar juridisch onderbouwde manier het doel te bereiken.

Onze Experten

Jorg Van Impe

Vennootschaprecht & M&A

Julie Vanermen

Vennootschaprecht & M&A

Bekijk andere Expertises:

technologierecht

Technologierecht (IP, IT & Privacy)

Wij bieden gespecialiseerd juridisch advies op het vlak van informatietechnologie (IT), privacy en gegevensbescherming (GDPR) en de commercialisering van intellectuele eigendomsrechten.

Lees Meer

Arbeidsrecht & structuren van samenwerking

Wij adviseren ondernemers in hun relatie met werknemers, met zelfstandige dienstverleners en met de overheid. Wij adviseren ook kaderleden bij onderhandelingen en geschillen.

Lees Meer
bouwrecht white

Bouwrecht

Wij hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van complexe aannemingsdossiers. Wij bieden juridische bijstand op maat in uw relatie met alle bouwactoren, zowel tijdens onderhandelingen vooraf als bij eventuele geschillen nav het bouwproces.

Lees Meer

Uw partner voor juridische strategie

Dankzij Peak Legal kan je doelgericht en juridisch efficiënt ondernemen. Eén mail of telefoontje van ons kan al wonderen doen in een complexe zaak.

Contact