Technologierecht (IP, IT & PRIVACY)

Wij adviseren ondernemers en investeerders bij de financiering van start-ups, scale-ups en mature technologiebedrijven, en begeleiden hen verder in hun commerciële groei.

Funding

Wij treden op voor zowel ondernemers als investeerders en begeleiden hen in de juridische afhandeling van funding transacties (kapitaalverhogingen, convertible loans, enz.). Onze jarenlange ervaring in juridische dienstverlening aan innovatieve bedrijven in onder meer fintech, IoT en blockchain technologie zorgt voor toegevoegde waarde in de onderhandelingen.

Commercial IP & IT contracts

Wij helpen techbedrijven bij het onderhandelen en opstellen van complexe commerciële transacties, regelingen rond het gebruik van intellectuele eigendomsrechten en andere ICT-contracten (zoals licentieovereenkomsten, SaaS contracten, distributie- en reseller-overeenkomsten, OEM-overeenkomsten, verkoop- en leaseovereenkomsten, enz.).

Privacy

Wij adviseren en begeleiden bedrijven op het vlak van privacy-wetgeving (GDPR), en werken pragmatische oplossingen uit om aan de complexe regelgeving rond de verwerking van persoonsgegevens te voldoen.Onze experten:


Pierre Van Hoorebeke
Partner

Pierre Van Hoorebeke

Meer info
Uw partner voor juridische strategie

UW PARTNER VOOR JURIDISCHE STRATEGIE

Dankzij Peak Legal kan je doelgericht en juridisch efficiënt ondernemen. Eén mail of telefoontje van ons kan al wonderen doen in een complexe zaak.

Contact

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Meer info